top of page
Foto van schrijverJoke & Félien

Peperkoek met paté en appel

Bijgewerkt op: 18 okt.

Een eenvoudig hapje dat mooi staat op de feesttafel, dat brengt je meteen in de stemming.


Ingrediënten:


Bereidingswijze:

  • Snij de paté in plakken van een halve cm dik.

  • Leg de paté even in de diepvriezer zodat je gemakkelijker sterren kan maken.

  • Haal met behulp van een vormpje sterren uit rozijnen brood of peperkoek.

  • Snij een appel in schijven van 3 mm.

  • Haal ook hier sterretjes uit met het vormpje.

  • Bak de appelsterren kort aan in een lepeltje olie.

  • Bestrijk ze met een beetje honing en draai ze om.

  • Laat ook de andere kant bakken.

  • Toast de peperkoek of het rozijnenbrood even kort onder de gril.

  • Haal sterren uit de paté.

  • Bouw op met een ster peperkoek, een ster appel en een ster paté.

  • Smakelijk.


Tips:

  • Je kan alle sterren al maken en in een doosje bewaren.


Mealprepping

  • Het is het lekkerste als je dit niet te ver op voorhand maakt.


Bereidingstijd:

Dit gerecht staat op 20 minuten op tafel.



 

Een recept van Prinsessenboontjes geprobeerd? Laat het ons dan gerust weten. Wij zijn super benieuwd naar jullie kookkunsten. Reageren kan via Instagram onder het gemaakte recept of op onze website!

 


330 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page