top of page
  • Foto van schrijverJoke & Félien

Peperkoek met paté en appel

Een eenvoudig hapje dat mooi staat op de feesttafel, dat brengt je meteen in de stemming.


Ingrediënten:


Bereidingswijze:

  • Snij de paté in plakken vab een halve cm dik.

  • Leg de paté even in de diepvriezer zodat je gemakkelijker sterren kan maken.

  • Haal uit rozijnen brood of peperkoek sterren met behulp van een vormpje.

  • Snij een appel in schijven van 3 mm.

  • Haal ook hier sterretjes uit met een vormpje.

  • Bak de appelsterren kort aan in een lepeltje olie.

  • Bestrijk ze met een beetje honing en draai ze om.

  • Laat ook de andere kant bakken.

  • Toast de peperkoek of het rozijnenbrood even kort onder de gril.

  • Haal sterren uit de paté.

  • Bouw op met een ster peperkoek, een ster appel en een ster paté.

  • Smakelijk.


Tips:

  • Je kan alle sterren al maken en in een doosje bewaren.


Mealprepping

  • Het is het lekkerste als je dit niet te ver op voorhand maakt.


Bereidingstijd:

Dit gerecht staat op 20 minuten op tafel.



 

Een recept van Prinsessenboontjes geprobeerd? Laat het ons dan gerust weten. Wij zijn super benieuwd naar jullie kookkunsten. Reageren kan via Instagram onder het gemaakte recept of op onze website!

 


274 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page