top of page
20231116 Felien en Joke 23_2500px_edited.jpg

Wie zijn wij? 

Wij zijn Joke en Félien, moeder en dochter die verzot zijn op alles wat eten betreft. Wij duiken graag samen de keuken in om iets lekkers te maken of weer iets nieuws in elkaar te toveren. We vinden het fijn om te inspireren. Zo is het idee ontstaan om een eigen Instagram account 'Prinsessenboontjes' aan te maken, zodat iedereen die zin heeft, met onze ideetjes aan de slag kan.  

 

Nog een weetje; wij maken de foto's vlak voor we aan tafel gaan. We koken voor 4 dus de recepten zijn voor 4 personen. Je kan een recept gemakkelijk aanpassen naar waar je zin in hebt, of wat je in huis hebt. Het belangrijkste is dat je geniet. Tijdens het koken maar zeker ook erna ❤️. Doe zeker je eigen ding.

 

DANKJEWEL al op voorhand voor jullie hartjes en enthousiaste reacties op onze gerechtjes en onze foto’s. ❤️ Dat vinden wij helemaal geweldig dus blijf dat zeker doen. We hopen jullie nog lang te inspireren. ❤️

Wij zien jullie creaties heel graag verschijnen door ons een tag te geven op Instagram.

Veel succes en smakelijk!

Joke & Félien

  • Instagram

Félien

Hey ik ben Félien!
Ik ben dochter prinsessenboontje. Samen met mama werk ik enthousiast aan deze pagina.
Ik ben 14 jaar en ga naar het 4de middelbaar  Economische wetenschappen. Mijn passies zijn koken en bakken. Mijn specialiteit is marmercake. Ook hou ik van lasagne, scampi’s en worstenbroodjes. En eigenlijk van alle rest ook. Buiten dat hou ik ook enorm veel van paarden en mijn teckel Marcel.


X Félien

20231116 Felien 02_2500px.jpg

Joke

Hoi. Ik ben Joke.

Het andere Prinsessenboontje dat zo van kookbladen en -boeken lezen, koken en lekker eten houdt. 
De mama van Félien. Mijn man en ik hebben ook nog een toffe keukenprins van 12 jaar.

Ik kan echt genieten als alles klopt: leuk servies, lekker eten, gezellige sfeer. En door een leuk kookboek bladeren is pure ontspanning voor me.

We willen jullie graag inspireren. Je kan een recept gemakkelijk aanpassen naar waar je zin in hebt, of wat er in huis is. Het belangrijkste is dat je geniet. Tijdens het koken maar zeker ook erna ❤️


Liefs, Joke

20231116 Joke 06_2500px.jpg
bottom of page