Zelfgemaakt is die het allerlekkerst. Super snel gemaakt, en dan genieten maar. Op een lekker broodje, op een toatje, of heerlijk gevuld in een tomaat.
Ingrediënten:
Bereidingswijze:
Kook 1 eitje per 200 g garnalen, 8 minuten.
Plet het eitje, meng met 2 el (Griekse) yoghurt, 1 el mayonaise, 1 kl ketchup, 2 el peterselie, 2 el bieslook, en kruid nog met z+p.
Meng voorzichtig.
Smakelijk
Tips:
Je kan Griekse of gewone yoghurt gebruiken.
HEt kan ook met enkel mayonaise uiteraard.
Je kan er ook een gesneden (rood) uitje aan toevoegen.
Bereidingstijd:
De garnaalsla is op 10 minuten gemaakt, als je de garnalen niet zelf eerst gaat vangen. :-)
Als je steeds wat gekookte eitjes in de koelkast bewaard, kan het dus nog sneller.
Een recept van Prinsessenboontjes geprobeerd? Laat het ons dan gerust weten. Wij zijn super benieuwd naar jullie kookkunsten. Reageren kan via Instagram onder het gemaakte recept of op onze website!
Comments