Zin in een tropisch dessert? Probeer deze gegrilde ananas met vanilleyoghurt!
Dit zomerse dessert is zowel licht als heerlijk. Perfect dus als vieruurtje of als dessert bij de barbecue.
Ingrediënten
Bereidingswijze:
Schil de ananas en snij in schijven.
Haal er met een appelboor de harde kern uit.
Besmeer met behulp van een kwastje een beetje honing op elke ananasschijf.
Doe boter in een (grill) pan en warm snel op.
Bak de ananasschijven aan beide kanten zodat de honing licht karamelliseert.
Leg de ananas in een leuk bordje.
Serveer met vanille yoghurt.
En met kokosschilfers voor wie fan is.
Smakelijk
Tips:
Je kan de ananas nog flamberen met (bruine) rum.
Je kan er ook ijs of kokosijs bij eten.
Je kan deze ananas ook op de barbecue bakken.
Bereidingstijd:
Je zet deze gegrilde ananas op 10 minuten op tafel.
Een recept van Prinsessenboontjes geprobeerd? Laat het ons dan gerust weten. Wij zijn super benieuwd naar jullie kookkunsten. Reageren kan via Instagram onder het gemaakte recept of op onze website!
Comments