Héérlijk zelfgemaakte eiersalade. Dit is zo'n smakelijke klassieker die het goed doet bij de lunch, de brunch of bij een toastje. Met een paar eenvoudige ingrediënten maak je snel de lekkerste salade voor op je brood.
Ingrediënten
Bereidingswijze:
Kook 4 eieren in 7 minuten hard. Koel af.
Plet de eieren.
Voeg 2 eetlepels (Griekse) yoghurt, 2 eetlepels mayonaise en 1 koffielepel mosterd toe.
Voeg 1 eetlepel geknipte bieslook en 1 eetlepel geknipte peterselie toe.
Kruid met een beetje peper en zout.
Meng goed.
Smakelijk
Tips:
Voor 4 eieren heb je 4 eetlepels saus nodig. Je kiest zelf of je Griekse of gewone yoghurt gebruikt, en wat meer of minder mayonaise. Net wat je lekker of gezond vindt.
Je kan de eiersalade op toast of brood eten. En hij is ook lekker op een toastje.
Bereidingstijd:
Je kan deze eiersalade op 12 minuten op tafel zetten.
Mealprep:
Je kan de eiersalade tot 2 dagen afgedekt in de koelkast bewaren.
Een recept van Prinsessenboontjes geprobeerd? Laat het ons dan gerust weten. Wij zijn super benieuwd naar jullie kookkunsten. Reageren kan via Instagram onder het gemaakte recept of op onze website!
Comments