Een gezond en snel bord pasta met vooral veel groenten. Je kan toevoegen wat je lekker vindt. En een gehaktbroodje smaakt er super bij, al kan een worstje uiteraard ook.
Ingrediënten
Bereidingswijze:
Doe de broccoliroosjes in kokend water met een bouillonblokje en zout.
Kook 3 minuten. Voeg dan 200g diepvrieserwtjes toe.
Kook dit nog 3 minuten.
Kook intussen ook de (verse) pasta.
Giet de broccoli en erwtjes af.
Stoof in die pot 1 gesnipperd sjalotje en 1 fijn gesneden t look aan.
Voeg de groene groenten toe samen met 150 ml room.
Kruid royaal met z+p en een half blokje bouillon.
Giet de pasta af en voeg toe aan de groenten. Meng.
Snij het vlees in fijne schijfjes.
Serveer de pasta met parmezaan
Dien op met schijfjes gehaktbrood indien je wenst.
Smakelijk!
Tips:
Je kan er nog parmezaan aan toevoegen.
Je kan met de sjalot en look ook gehakt of worstjesvlees mee bakken. Ander vlees kan ook.
En als je het veggie wilt, een vleesvervanger kan ook.
Bereidingstijd:
Deze pasta is op 15 minuten klaar als je al een gehaktbroodje gemaakt hebt. Je kan perfect gehakt of een worstje bakken om erbij te eten.
Het recept van ons gehaktbroodje volgt nog.
Comments