top of page
  • Foto van schrijverJoke & Félien

Pasta met gehaktballetjes en courgette

Smullen! Wie is er niet dol op gehaktballetjes? Een bordje pasta erbij, en gegrilde courgettes, dat is comfortfood op zijn best. ❤️



Ingrediënten



Bereidingswijze: voor 4 personen:

  • Kook 400 g pasta gaar in water met zout en een bouillonblokje.

  • Snij de courgette in plakken van 3/4 mm.

  • Vet een grillpan in en leg de plakken courgette in de warme pan.

  • Grill de plakjes 3 minuten en kruid met zout en peper.

  • Wrijf met een borsteltje nog een lepel olie over de courgettes en draai ze om

  • Bak ook de andere kant 3 minuten en kruid met zout en peper.

  • Warm intussen de gehaktballen met tomatensaus op.

  • Giet de pasta af als hij nog al dente is.

  • Meng onder de tomatensaus met balletjes.

  • Serveer met de gegrilde courgetten.

  • Bestrooi royaal met gemalen parmezaan.

  • Smakelijk

Tips:


Mealprep:

  • Je kan deze gehaktballen met tomatensaus zeker 2 dagen in de koelkast bewaren.

  • Maak het recept best dubbel. Je kan deze gehaktballen met saus echt heel goed invriezen.


Bereidingstijd:

Je kan dit gerecht op 40 minuten op tafel zetten, en sneller als je de saus al klaar had.


 

Een recept van Prinsessenboontjes geprobeerd? Laat het ons dan gerust weten. Wij zijn super benieuwd naar jullie kookkunsten. Reageren kan via Instagram onder het gemaakte recept of op onze website!

 


499 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page