top of page
  • Foto van schrijverJoke & Félien

Piadina met tonijn

Bijgewerkt op: 29 sep. 2023

Deze snelle pizza scoort altijd. En het leuke is, hij is lekkerder en sneller dan een gewone pizza. De Piadina bodem blijft een tijdje goed in de voorraadkast. En tonijn en tomaten ook. Dus ideaal voor een snelle hap.

Recept voor piadina met tonijn met piadina, tonijn, rode ui, kaas en tomatensaus

Ingrediënten:

Ingrediënten voor piadina met tonijn met piadina, tonijn, rode uit, kaas en tomatensaus


Bereidingswijze:

  • Verwarm de oven op 220°C.

  • Beleg de Piadina's met tomatensaus.

  • Beleg met tonijn uit blik.

  • Bestrooi met gemalen mozzarella.

  • Bak de Piadina 3 minuten op 200°C.

  • Meng een handje rucola met een lepel lekkere olijfolie.

  • Beleg de pizza met de rucola.

  • Garneer met enkele ringen rode ui.

  • Smakelijk.

Tips:

  • Je kan de Piadina best pas beleggen voor het eten. Dit kunnen je (klein)kinderen perfect zelf doen.

  • Je kan ook Pinsa gebruiken.

  • Je kan ook enkel de kaas gratineren.

  • Je kiest zelf of je tonijn in water of in olie gebruikt. Als hij maar een MSC label heeft.


Mealpreppen

Je kan alles klaar zetten en de tonijn alvast in de koelkast klaar hebben staan. Maar wij zouden de Piadina pas maken en afbakken net voor het eten.


Bereidingstijd:

Deze gemakkelijke pizza zet je op 12 minuten op tafel.




255 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page