Pinsa met Mortadella
- Joke & Félien
- 4 dagen geleden
- 1 minuten om te lezen
Het knapperige van de pinsa, gecombineerd met de zachte burrata en de rijke smaak van de mortadella, zal je zeker smaken. Heerlijk zomers!

Ingrediënten:

Bereidingswijze:
Verwarm de oven of barbecue op 220°C.
Bak de pinsa op een bakplaat in het midden van de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Haal uit de oven en bestrijk de pinsa met 2 eetlepels pesto.
Verdeel de burrata over de pinsa.
Beleg met de mortadella.
Hak de pistachenoten grof en strooi over de pinsa.
Besprenkel alles met nog 1 eetlepel olijfolie.
Kruid met (zwarte) peper en eventueel zout.
Snij in stukken en serveer meteen.
Smakelijk.
Variatie
Je kan ook pistachepesto gebruiken.
En uiteraard lukt het ook perfect met mozzarella.
Tips:
Je kan de Pinsa best pas beleggen voor het eten. Dit kunnen je (klein)kinderen perfect zelf doen.
Je kan ook een broodje kiezen.
Bereidingstijd:
Deze knapperige Pinsa met pesto en mortadella staat op 10 minuten op tafel.
Een recept van Prinsessenboontjes geprobeerd? Laat het ons dan gerust weten. Wij zijn super benieuwd naar jullie kookkunsten. Reageren kan via Instagram onder het gemaakte recept of op onze website!