top of page

Gevulde eieren

  • Foto van schrijver: Joke & Félien
    Joke & Félien
  • 26 mrt 2024
  • 1 minuten om te lezen

Deze gevulde eieren zijn pure nostalgie. Deze klassieker maken we een wat feestelijker met een lepeltje kaviaar. De subtiele zoute smaak van de kaviaar combineert zeer goed met het romige van het eitje. Heerlijk!

gevulde eieren met kaviaar

Ingrediënten

ingrediënten gevulde eieren

Bereidingswijze: Per persoon 1 eitje: Dit recept is voor 6 eitjes

  • Kook de eitjes 7 minuten.

  • Laat de eieren afkoelen en pel ze.

  • Snij de eieren in de helft.

  • Haal het eigeel er heel voorzichtig uit.

  • Doe het eigeel in een kommetje en prak met 1 eetlepel zure room of yoghurt en 1 theelepel mosterd.

  • Kruid met zout en peper en fijn geknipte peterselie.

  • Spuit het eigeel met behulp van een spuitzak voorzichtig in het eiwit.

  • Serveer met een lepeltje Kaviaar.

  • Smakelijk.

Tips:

  • Deze gevulde eitjes zijn lekker bij een brunch of een salade.

  • Ook heel lekker bij de Paastafel.

  • Je kan ook andere viseitjes nemen om het eitje af te werken.

  • Of maak deze gevulde eitjes met asperge.


Bereidingstijd:

Je kan deze gevulde eieren op 12 minuten op tafel zetten.


Een recept van Prinsessenboontjes geprobeerd? Laat het ons dan gerust weten. Wij zijn super benieuwd naar jullie kookkunsten. Reageren kan via Instagram onder het gemaakte recept of op onze website!


Comentarios


Logo_prinsessenboon.png
Prinsessenboontjes on tour.png

Volg ons op
Instagram

  • Volg ons op Instagram

Volg ons op
Pinterest

  • Pinterest

Volg ons 
op Instagram

  • Volg ons op Instagram
MapHub.png

© 2023 by Prinsessenboontjes. Proudly created with Wix.com

bottom of page