Deze gevulde eieren zijn pure nostalgie. Deze klassieker maken we een wat feestelijker met een lepeltje kaviaar. De subtiele zoute smaak van de kaviaar combineert zeer goed met het romige van het eitje. Heerlijk!
Ingrediënten
Bereidingswijze: Per persoon 1 eitje: Dit recept is voor 6 eitjes
Kook de eitjes 7 minuten.
Laat de eieren afkoelen en pel ze.
Snij de eieren in de helft.
Haal het eigeel er heel voorzichtig uit.
Doe het eigeel in een kommetje en prak met 1 eetlepel zure room of yoghurt en 1 theelepel mosterd.
Kruid met zout en peper en fijn geknipte peterselie.
Spuit het eigeel met behulp van een spuitzak voorzichtig in het eiwit.
Serveer met een lepeltje Kaviaar.
Smakelijk.
Tips:
Deze gevulde eitjes zijn lekker bij een brunch of een salade.
Ook heel lekker bij de Paastafel.
Je kan ook andere viseitjes nemen om het eitje af te werken.
Of maak deze gevulde eitjes met asperge.
Bereidingstijd:
Je kan deze gevulde eieren op 12 minuten op tafel zetten.
Een recept van Prinsessenboontjes geprobeerd? Laat het ons dan gerust weten. Wij zijn super benieuwd naar jullie kookkunsten. Reageren kan via Instagram onder het gemaakte recept of op onze website!
Kommentare