Snelle kippengyros met paprika's en rijst
- Joke & Félien

- 3 jul
- 1 minuten om te lezen
Bijgewerkt op: 4 sep
Een bord vol smaak en kleur. En het beste; het is klaar in 9 minuten!
Deze snelle kippengyros maak je met malse kippendijfilet. Daarbij serveer je een heerlijke rijst met tomaat en basilicum.
Comfortfood, dat ideaal is als het snel moet gaan.

Ingrediënten

Ingrediëntenlijst
500 g kippendijgyros
1 zakje tilda rijst met tomaten en basilicum
1 paprika
50 ml room
Bereidingswijze: voor 2 personen
Bak 400 g kippendijgyros in een eetlepel olie.
Voeg nog 1 gesneden paprika toe.
Roerbak 5 minuten.
Voeg 1 zakje Tilda rijst met tomaat en basilicum toe.
Meng alles en warm goed door.
Voeg nog een scheutje room toe.
Smakelijk!
Tips:
Ook lekker met pasta maar voeg dan wat meer room of smeerkaas toe.
Bereidingstijd:
Je kan dit eenpansgerecht binnen de 10 minuten op tafel zetten.
Een recept van Prinsessenboontjes geprobeerd? Laat het ons dan gerust weten. Wij zijn super benieuwd naar jullie kookkunsten. Reageren kan via Instagram onder het gemaakte recept of op onze website!




Opmerkingen