Gyros met paprika's
- Joke & Félien
- 29 jun 2022
- 1 minuten om te lezen
Bijgewerkt op: 23 mrt
Een snel gerechtje. Weer echt eentje dat zoooooo lekker is.
We zitten dus in quarantaine. Met zijn allen. We toveren dus ‘s morgens gyros van de slagerij uit de diepvries, die eigenlijk voor een snel avondje was.

Ingrediënten

Bereidingswijze:
Bak 600 g gyros in een eetlepel olie.
Voeg nog 2 gesneden paprika's en een gesneden lente-ui toe. Roerbak.
Kook intussen 400 g pasta in gezouten water met een bouillonblokje al dente gaar.
Giet de pasta af, maar vang een half glas pastavocht op.
Doe de pasta terug in de kookpot, voeg 50 ml room toe en 2 eetlepels smeerkaas. (Let op: niet op de foto! Dit was een last-minute idee, en dat bleek zo lekker te zijn.) Voeg ook het pastawater terug toe, en kruid met z+p, paprikapoeder en chilipoeder als je het pikanter wenst.
Voeg het vlees bij de pasta en roer goed.
Smakelijk!
Tips:
Last minute ideetje. We hebben er nog smeerkaas aan toegevoegd, en die staat niet op de foto. Dat was een succes want dat maakte het zooooo lekker.
Alle pasta's zijn lekker maar de combinatie met deze pasta is perfect. De saus plakt zo lekker
Bereidingstijd:
Je kan dit lekkers binnen de 10 minuten op tafel zetten.
Comments