top of page
  • Foto van schrijverJoke & Félien

Komkommersalade

Lekker fris. Héérlijk als lunch. Subliem bij de aardappelsalade. Perfect als bijgerecht bij een bbq. Aanradertje dus.



Ingrediënten:



Bereidingswijze:

  • Snij de komkommer dwars door en dan in ringen.

  • Snij een rood uitje in ringetjes.

  • Roer 2 el mayonaise, 2 el (griekse) yoghurt, 1 el limoensap, 1 el geknipte dille met z+p door elkaar.

  • Voeg de komkommer en rode ui toe.

  • Meng goed.

  • Serveer meteen of zet nog koud weg.

  • Smakelijk

Tips:

  • Je kan ook gedroogde kruiden gebruiken, geen probleem.

  • Als je deze met de aardappelsalade mengt, krijg je ook een toppertje.


Bereidingstijd:

Dit lekkers zet je op 5 minuten op tafel. Je kan het ook in de koelkast lekker fris laten worden en serveren als bijgerecht.

1.868 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page