Dit is hier echt de meest favoriete soep. Er wordt bij geschept en bij geschept. En zelfs als dessert of laat op de avond moet er nog een tasje aan geloven. Héérlijk!
Ingrediënten:
Bereidingswijze:
Op het vuur:
Stoof de gesneden ui aan.
Stoof de paprika even mee aan
Zet de paprika's onder warm water en voeg 3 kipbouillonblokjes, zout en peper toe
Kook de soep 10 minuten.
Voeg een grote lepel smeerkaas en een handje cashewnoten toe. Een takje peterselie is ook lekker.
Mix goed
Smakelijk
Voor de Thermomix vrienden:
Snij de ui 4 sec op stand 4
Stoof 3 minuten in 1 lepel olie, stand 1 105°.
Voeg gesneden paprika’s, 3 bouillonblokjes kip en zout en peper toe en zet onder water.
Kook 12 minuten op 110’ stand 1.
Voeg een grote lepel smeerkaas en een handje cashewnoten toe en mix 2 minuten op stand 10. Begin bij 5 en draai bij.
Voeg extra water toe als je de soep dunner wenst.
Smakelijk
Bereidingstijd:
De soep staat op 15 minuten op tafel.
Een recept van Prinsessenboontjes geprobeerd? Laat het ons dan gerust weten. Wij zijn super benieuwd naar jullie kookkunsten. Reageren kan via Instagram onder het gemaakte recept of op onze website!
Comments