Dit lekker hapje is zo lekker. Snel gemaakt en het is zo tof op je feesttafel. Veggie. al kan je er natuurlijk nog iets extra aan toe voegen.
Ingrediënten
Bereidingswijze:
Stoof 1 fijn gesneden sjalot in 2 el olijfolie.
Voeg 1 fijn gesneden teentje look toe.
Stoof 1 minuut mee.
Voeg 1 bakje gesneden champignons
Kruid met z+p en 1 el champignon kruiden. Wij gebruiken Karl Otto. (tijm, oregano, marjolein, peterselie, eekhoorntjesbrood).
Voeg nog 1 el vloeibare bouillon toe, of een hoekje bouillon.
Roerbak 5 minuten.
Voeg 3 el ricotta toe.
Rol een pak bladerdeeg uit.
Besmeer met het champignonmengsel.
Bestrooi met gemalen kaas.
Rol voorzichtig op.
Snij in schijven van 1 cm.
Leg ze plat op een bakpapier op een rooster voor de oven. Duw ze wat mooi open.
Bestrijk met 1 losgeklopt eitje of met wat melk. Dit gaat vlot met een borsteltje.
Bak 25 minuten in de voorverwarmde oven op 195°C.
Geniet.
Bereidingstijd:
Je kan dit lekkers op 15 minuten in de oven schuiven.
Een recept van Prinsessenboontjes geprobeerd? Laat het ons dan gerust weten. Wij zijn super benieuwd naar jullie kookkunsten. Reageren kan via Instagram onder het gemaakte recept of op onze website!
Comments