top of page
  • Foto van schrijverJoke & Félien

Italiaans broodje carpaccio

Dit Italiaanse broodje is een ware traktatie voor al je zintuigen. Een knapperig broodje, zorgvuldig maar ook snel belegd met flinterdun gesneden carpaccio. en dat op een bedje van al het Italiaanse lekkers als verse pesto, Parmezaanschilfers, zongedroogde tomaatjes, knapperige pijnboompitten,... Die heerlijke combinatie samen op een broodje; dat is genieten!

italiaans broodje carpaccio pijnboompitten rucola zongedroogde tomaten mozzarella


Ingrediënten:


Bereidingswijze:

  • Snij de mozzarella in schijfjes.

  • Rooster de pijnboompitten kort in een droge pan.

  • Beleg een Italiaansbroodje of een stokbrood naar believen met pesto, mozzarella, rucola, parmezaanschilfers, zongedroogde tomaatjes en carpaccio.

  • Doe er een streepje balsamicostroop over.

  • Bestrooi met pijnboompitten.

  • Smakelijk.


Tips:

  • Je kan dit maken met al wat je lekker vindt.

  • Je kan de potjes met ingrediënten ook zo op tafel zetten en iedereen zijn favoriet broodje laten maken.

  • Je kan dit uiteraard ook in een veggie variant maken.


Bereidingstijd:

Dit lekker Italiaans broodje carpaccio zet je op 10 minuten op tafel. Alles staat zo klaar.



 

Een recept van Prinsessenboontjes geprobeerd? Laat het ons dan gerust weten. Wij zijn super benieuwd naar jullie kookkunsten. Reageren kan via Instagram onder het gemaakte recept of op onze website!


544 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page