top of page
  • Foto van schrijverJoke & Félien

Flammkuchen met bimi en zalm

Bijgewerkt op: 3 mrt.

Een snelle pizza smaakt altijd. En deze heeft een krokante bodem, wat we echt wel lekker vinden. Belegd met bimi en rode ui, en afgewerkt met gerookte zalm! Lekker! Al kan je de flammkuchen met alles beleggen wat je lekker vindt.

Recep voor flamkuchen met bami en zalm en rode ui

Ingrediënten:

Ingrediënten voor flamkuchen met bami en zalm en rode ui

Bereidingswijze:

  • Warm de oven voor op de warmste stand.

  • Snij het onderste deel van de bimi / broccoli asperges en snij ze in de lengte door.

  • Snij de rode ui in fijne ringen.

  • Rol het deeg uit.

  • Bestrijk het deeg met enkele lepels losgeklopte zure room / mascarpone / kruidenkaas / net wat je lekker vindt.

  • Beleg met de bimi en met rode ui ringen.

  • Kruid met z+p.

  • Bestrooi met gemalen (pittige) kaas.

  • Bak 8 minuten in de warme oven op 220'.

  • Haal uit de oven en beleg met gerookte zalm.

  • Smakelijk!

Tips:

  • Het leuke aan koken is dat alles zo wat kan. Beleg de flammkuchen dus zeker met wat je lekker vindt.


Bereidingstijd:

Je kan op 10 minuten het lekkers op de flammkuchen leggen. Dan moet hij nog wel 8 minuten bakken.



 

Een recept van Prinsessenboontjes geprobeerd? Laat het ons dan gerust weten. Wij zijn super benieuwd naar jullie kookkunsten. Reageren kan via Instagram onder het gemaakte recept of op onze website!

 

473 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page