top of page

Chips deluxe met gerookte zalm of garnaaltjes

  • Foto van schrijver: Joke & Félien
    Joke & Félien
  • 21 sep
  • 1 minuten om te lezen

Bijgewerkt op: 8 okt

Deze crunchy bites zijn het perfecte snelle hapje voor bij het aperitief. Een knapperige zoute chip wordt afgewerkt met een lepeltje romige aioli of frisse kruidenkaas, en daarop komt een luxe topping van gerookte zalm of grijze garnalen. Simpel om te maken, verrassend lekker en altijd een succes bij je gasten.

Hapje chips met gerookte zalm en garnaal

Ingrediënten:

ree

Ingrediëntenlijst

  • Zoute chips, best met ribbels zodat ze stevig zijn

  • Garnalen

  • Gerookte zalm

  • Aioli, pikante aioli en / of kruidenkaas

  • Bieslook


Bereidingswijze:

  • Neem een mooi bord en leg daar geribbelde zoute chips op.

  • Doe er een klein theelepeltje aioli of kruidenkaas op.

  • Doe er een lepeltje garnalen of gerookte zalm op.

  • Werk af met bieslook.

  • Eet meteen op.

  • Smakelijk.

Variatie


Tips:

  • Je kan de chips best pas beleggen voor het eten. Je kan ook de chips, de sausjes, de garnaaltjes en de zalm in mooie potjes op je aperitieftafel zetten.


Bereidingstijd:

Dit lekkere hapje staat op 10 minuten op tafel.



Een recept van Prinsessenboontjes geprobeerd? Laat het ons dan gerust weten. Wij zijn super benieuwd naar jullie kookkunsten. Reageren kan via Instagram onder het gemaakte recept of op onze website!



Logo_prinsessenboon.png
Prinsessenboontjes on tour.png

Volg ons op
Instagram

  • Volg ons op Instagram

Volg ons op
Pinterest

  • Pinterest

Volg ons 
op Instagram

  • Volg ons op Instagram
MapHub.png

© 2023 by Prinsessenboontjes. Proudly created with Wix.com

bottom of page