Chips deluxe met gerookte zalm of garnaaltjes
- Joke & Félien
- 21 sep
- 1 minuten om te lezen
Bijgewerkt op: 8 okt
Deze crunchy bites zijn het perfecte snelle hapje voor bij het aperitief. Een knapperige zoute chip wordt afgewerkt met een lepeltje romige aioli of frisse kruidenkaas, en daarop komt een luxe topping van gerookte zalm of grijze garnalen. Simpel om te maken, verrassend lekker en altijd een succes bij je gasten.

Ingrediënten:

Ingrediëntenlijst
Zoute chips, best met ribbels zodat ze stevig zijn
Garnalen
Gerookte zalm
Aioli, pikante aioli en / of kruidenkaas
Bieslook
Bereidingswijze:
Neem een mooi bord en leg daar geribbelde zoute chips op.
Doe er een klein theelepeltje aioli of kruidenkaas op.
Doe er een lepeltje garnalen of gerookte zalm op.
Werk af met bieslook.
Eet meteen op.
Smakelijk.
Variatie
Neem zeker je favoriete sausje.
Deze krokante hapjes met kroepoek zijn ook heerlijk.
Tips:
Je kan de chips best pas beleggen voor het eten. Je kan ook de chips, de sausjes, de garnaaltjes en de zalm in mooie potjes op je aperitieftafel zetten.
Bereidingstijd:
Dit lekkere hapje staat op 10 minuten op tafel.
Een recept van Prinsessenboontjes geprobeerd? Laat het ons dan gerust weten. Wij zijn super benieuwd naar jullie kookkunsten. Reageren kan via Instagram onder het gemaakte recept of op onze website!
