top of page
  • Foto van schrijverJoke & Félien

Kaasdip met artisjok

Bijgewerkt op: 15 dec. 2023

Dit is echt een smeuïge aanrader als dip. Perfect om artisjok eens anders te eten, en nadien ben je meteen fan.


Ingrediënten:


Bereidingswijze:

  • Giet 1 bokaaltje gegrilde artisjok af.

  • Voeg 100 g natuurkaas, 70 g pittige gemalen kaas , 1 tl oregano, zout en peper toe.

  • Mix dit grof of naar wens.

  • Doe dit in een vuurvast schaaltje en zet even in de oven / bij de bbq / in de pizzaoven / op de ofyr.

  • Serveer met nachos of buggles (kaas).

  • En dippen maar.

  • Smakelijk

Voor de thermomixvrienden:

Ik doe alles in de beker, en mixte het 5 seconden op stand 6. wij houden wel van stukjes. Je kan het nog fijner mixen als je dat wenst.


Tips:

  • Tip voor wie geen fan is van artisjok: Echt gewoon maken!

  • JE mixt het grof of fijn, net wat je zelf kiest. Wij houden van nog wat structuur.


Bereidingstijd:

Dit lekkers maak je op 1 minuutje. En je zet het 5 minuten op de bbq of in de voorverwarmde oven.



 

Een recept van Prinsessenboontjes geprobeerd? Laat het ons dan gerust weten. Wij zijn super benieuwd naar jullie kookkunsten. Reageren kan via Instagram onder het gemaakte recept of op onze website!

 


328 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page