Snelle kippengyros met paprika's en rijst
- Joke & Félien
- 3 jul
- 1 minuten om te lezen
Bijgewerkt op: 5 jul
Een bord vol smaak en kleur. En het beste; het is klaar in 9 minuten!
Deze snelle kippengyros maak je met malse kippendijfilet. Daarbij serveer je een heerlijke rijst met tomaat en basilicum.
Comfortfood, dat ideaal is als het snel moet gaan.

Ingrediënten

Ingrediëntenlijst
500 g kippendijgyros
1 zakje tilda rijst met tomaten en basilicum
1 paprika
50 ml room
Bereidingswijze: voor 2 personen
Bak 400 g kippendijgyros in een eetlepel olie.
Voeg nog 1 gesneden paprika toe.
Roerbak 5 minuten.
Voeg 1 zakje Tilda rijst met tomaat en basilicum toe.
Meng alles en warm goed door.
Voeg nog een scheutje room toe.
Smakelijk!
Tips:
Ook lekker met pasta maar voeg dan wat meer room of smeerkaas toe.
Bereidingstijd:
Je kan dit eenpansgerecht binnen de 10 minuten op tafel zetten.
Comments