top of page
Foto van schrijverJoke & FĆ©lien

Lamskroontje met portosaus

Bijgewerkt op: 26 jun. 2022

Een echt feestgerechtje is dit. (Heel) af en toe mag het wel eens iets extra zijn toch? Dit heerlijk mals lamsvlees met een lekker sausje; Dat is echt genieten. šŸ’›



Ingrediƫnten
















Bereidingswijze:


Tips:

  • Zet het vlees zeker voor het braden al uit de koelkast.

  • Wij hebben onlangs het zout @millmortar leren kennen, en dat is echt om duimen en vingers mee af te likken. En dat mag wel eens een keertje, want een lamskoteletje mag bij ons thuis met de hand gegeten worden. ā˜ŗļø

  • Je kan de kruiding eventueel vervangen. Als je even door de fotoā€™s gaat, zie je een alternatief.


Bereidingstijd:

Je kan dit lekkers op 15 minuten op tafel zetten.


94 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Vol-au-vent

Comments


bottom of page