top of page
  • Foto van schrijverJoke & Félien

Lasagna met tongschar in garnaalsaus

Bijgewerkt op: 27 okt. 2023

Je maakt deze lasagne snel dankzij de saus en de visfumet van de NorthSeaChefs. De spinazie met de saus worden afgewisseld met vis uit de Noordzee. De smeuige lasagne zet je binnen de 30 minuten op tafel. Smakelijk

Ingrediënten


Bereidingswijze:

  • Stoof 1 fijn gesneden sjalotje in 2 eetlepels olijfolie aan.

  • Knijp er na 2 minuten stoven een teentje look bij en stoof nog 1 minuut aan.

  • Voeg 1 zak spinazie (400g) toe en laat al roerend weg slinken.

  • Voeg 3 eetlepels visfumet toe en roer goed.

  • Kruid met zout en peper.

  • Mix de spinazie met 50 ml room.

  • Voeg 250 ml vissaus toe. Wij kozen voor garnaalsaus met dragon.

  • Snij 4 tongscharfilets in repen.

  • Doe een dun laagje spinaziesaus in een ovenschaal.

  • Beleg met een laagje lasagneblaadjes.

  • Beleg met een dun laagje spinazie.

  • Beleg met een laagje vis.

  • Beleg met een laagje lasagneblaadjes.

  • Beleg met een laagje spinazie.

  • Beleg met een laagje vis.

  • Overgiet met de garnaalsaus met dragon.

  • Bestrooi met gemalen kaas.

  • Bak de lasagne 20 minuten in de oven op 180°C.

  • Serveer met extra garnalen bovenop de lasagne.


Bereidingstijd:

Je kan dit lekkers op 30 minuten in de oven zetten.


 

Een recept van Prinsessenboontjes geprobeerd? Laat het ons dan gerust weten. Wij zijn super benieuwd naar jullie kookkunsten. Reageren kan via Instagram onder het gemaakte recept of op onze website!

 

332 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page