top of page
  • Foto van schrijverJoke & Félien

Pannenkoekentaart

Bijgewerkt op: 29 sep. 2023

Wij zijn dol op Pannenkoeken. Een pannenkoekentaart stond al 30 jaar op mijn lijstje. En het is zoonlief die er eentje maakte op een schoolvrije dag. Prachtig toch!

Recept voor pannenkoekentaart met pannenkoeken, confituur en aardbeien


Ingrediënten

Ingrediënten voor pannenkoekentaart met pannenkoeken, confituur en aardbeien


Bereidingswijze:

  • Maak lekkere pannenkoeken. Doe het deeg maal 3!

  • Leg een pannenkoek op een mooie schaal.

  • Smeer er een laagje aardbeienconfituur op.

  • Leg er een pannenkoek op.

  • Herhaal tot de pannenkoeken op zijn.

  • Werk mooi af met aardbeien.




Tips:

  • Je kan de pannenkoeken al goed op voorhand bakken.

  • De taart is nog 2 dagen lekker. De vulling wordt iets droger, dus als je ze voor de dag erna maakt, mag je er wat meer confituur opsmeren.

  • Confituur is het Belgische woord voor jam :-).


Bereidingstijd:

Je kan op 5 minuten aan het bakken zijn. Het bakken zelf neemt wel een dik uur in beslag. Gebruik best 2 of 3 pannen.


132 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Appelbollen

bottom of page