top of page

Pannenkoekentaart

  • Foto van schrijver: Joke & Félien
    Joke & Félien
  • 23 apr 2023
  • 1 minuten om te lezen

Bijgewerkt op: 29 sep 2023

Wij zijn dol op Pannenkoeken. Een pannenkoekentaart stond al 30 jaar op mijn lijstje. En het is zoonlief die er eentje maakte op een schoolvrije dag. Prachtig toch!

Recept voor pannenkoekentaart met pannenkoeken, confituur en aardbeien


Ingrediënten

Ingrediënten voor pannenkoekentaart met pannenkoeken, confituur en aardbeien


Bereidingswijze:

  • Maak lekkere pannenkoeken. Doe het deeg maal 3!

  • Leg een pannenkoek op een mooie schaal.

  • Smeer er een laagje aardbeienconfituur op.

  • Leg er een pannenkoek op.

  • Herhaal tot de pannenkoeken op zijn.

  • Werk mooi af met aardbeien.




Tips:

  • Je kan de pannenkoeken al goed op voorhand bakken.

  • De taart is nog 2 dagen lekker. De vulling wordt iets droger, dus als je ze voor de dag erna maakt, mag je er wat meer confituur opsmeren.

  • Confituur is het Belgische woord voor jam :-).


Bereidingstijd:

Je kan op 5 minuten aan het bakken zijn. Het bakken zelf neemt wel een dik uur in beslag. Gebruik best 2 of 3 pannen.


Comments


Logo_prinsessenboon.png
Prinsessenboontjes on tour.png

Volg ons op
Instagram

  • Volg ons op Instagram

Volg ons op
Pinterest

  • Pinterest

Volg ons 
op Instagram

  • Volg ons op Instagram
MapHub.png

© 2023 by Prinsessenboontjes. Proudly created with Wix.com

bottom of page