Krokante Pinsa met salami is een smakelijke combinatie van hartige en romige smaken. Het knapperige van de Pinsa, gecombineerd met de zoete tomatensaus en de rijke rokerige smaak van de Ardense salami, zal je zeker smaken.
Ingrediënten:
Bereidingswijze:
Verwarm de oven op 220°C.
Bestrijk de Pinsa met 100 tot 150 ml lekkere tomatensaus.
Beleg met de Ardense salami.
Bak de pinsa op een bakplaat in het midden van de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Haal de Pinsa uit de oven.
Snij de Pinsa in stukken en bestrooi met rucola.
Besprenkel de Pinsa met nog een scheutje olijfolie.
Kruid met (zwarte) peper.
Smakelijk.
Tips:
Je kan de Pinsa best pas beleggen voor het eten. Dit kunnen je (klein)kinderen perfect zelf doen.
De pinsa mag krokant zijn. Daarom dat wij hem niet te dik beleggen met tomatensaus.
Bereidingstijd:
Deze knapperige Pinsa met Ardense salami staat op 10 minuten op tafel.
Een recept van Prinsessenboontjes geprobeerd? Laat het ons dan gerust weten. Wij zijn super benieuwd naar jullie kookkunsten. Reageren kan via Instagram onder het gemaakte recept of op onze website!
Comments