Een frisse en smaakvolle pizza: knapperige bodem, romige mozzarella, pittige pesto en een topping van verse rucola. Deze snelle pizza is perfect voor een lichte en smaakvolle maaltijd.

Ingrediënten:

Bereidingswijze:
Verwarm de oven op 210°C.
Rol het pizzadeeg open.
Besmeer het deeg met een aantal lepels lekkere tomatensaus.
Bestrooi de pizza met fijn gesneden ontvette ham.
Kruid met oregano, basilicum. zout en peper.
Bestrooi met gemalen mozzarella.
Leg de pizza met het bakpapier op een ovenrooster.
Bak de pizza 15 minuten in de oven op 210°C.
Haal de pizza uit de oven.
Besprenkel de pizza met (verse) pesto.
Beleg de pizza met stukjes (buffel) mozzarella.
Bestrooi met rucola en eventueel met wat basilicum.
Smakelijk.
Tips:
Je kan zelf je tomatensaus maken. Wij doen dat zo.
Je kan zelf groene pesto maken. Wij doen dat zo.
Je kan de pizza beleggen met restjes groenten uit de koelkast.
Mealprep
De tomatensaus kan je op voorhand maken.
Veggie:
De hesp kan gemakkelijk worden weg gelaten.
Bereidingstijd:
Dit gerecht staat op 15 minuten op tafel.
Een recept van Prinsessenboontjes geprobeerd? Laat het ons dan gerust weten. Wij zijn super benieuwd naar jullie kookkunsten. Reageren kan via Instagram onder het gemaakte recept of op onze website!
Comments