top of page
  • Foto van schrijverJoke & Félien

Pompoenhapje

Bijgewerkt op: 29 dec. 2023

Dit hapje is echt te eenvoudig eigenlijk. We geven het toch graag mee als tip, want het zit zo in de oven. En de smaak is echt heerlijk.

Recept voor pompoenhapje met rozemarijn, pompoen en spek

Ingrediënten

Ingrediënten voor pompoenhapje met rozemarijn, pompoen en spek


Bereidingswijze:

  • Snij een flespompoen in blokjes van 1.5 op 4 cm.

  • Je mag ze schillen. Wij doen dat. Maar het moet niet.

  • Wikkel elk stukje pompoen in met een reepje spek. Wij wikkelen het maar enkel in, en snijden het overtollige stukje spek weg voor een volgend stukje pompoen.

  • Leg ze in een ovenschaal.

  • Bak ze 15 minuten in een voorverwarmde oven op 185°C.

  • Steek er een stukje rozemarijn in als prikkertje. (Je kan best de onderste blaadjes verwijderen)

  • Geniet.

Tips:

  • Je kan 1 takje rozemarijn in stukjes van 7 cm knippen. Je verwijdert dan telkens de onderste naaldjes zodat je ze als prikkertje kan gebruiken.


Bereidingstijd:

Je kan dit lekkers op 6 minuten in de oven schuiven.



 

Een recept van Prinsessenboontjes geprobeerd? Laat het ons dan gerust weten. Wij zijn super benieuwd naar jullie kookkunsten. Reageren kan via Instagram onder het gemaakte recept of op onze website!


207 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page