Wie graag kaas eet, heeft er met dit gerechtje weer een favorietje bij. Wat denk je van Quasadilla? Geniet van de perfecte combinatie van sappige kip, smeltende kaas en knapperige paprika, allemaal verpakt in een heerlijke wrap. Quesadilla met paprika en kaas
Ingrediënten:
Bereidingswijze:
Snij de kip in kleinere stukjes.
Bak de kip aan in 2 eetlepels olie.
Voeg de gesneden paprika toe.
Bak alles goed door.
Neem een pan en bestrijk die met een koffielepel olie.
Leg er een wrap in.
Leg een laagje kaas op de helft van de wrap.
Beleg de helft met enkele lepels van de kip met groenten.
Beleg weer met kaas en vouw de wrap dubbel.
Bak rustig en draai de wrap voorzichtig om zodat ook de andere kant rustig kan bakken.
Smakelijk.
Tips:
Je kan een quesadilla ook met gehakt of met andere groenten maken. Het belangrijkste is dat je kaas gebruikt, dan plakt de wrap goed toe.
Je kan ook de hele wrap beleggen en er een tweede wrap op leggen.
Je kan de wrap ook grillen in een tosti ijzer of op een grill toestel zodat je mooie grillstrepen krijgt.
Je kan de wraps ook 5 minuten op een grote schaal in de voorverwarmde oven op 180°C leggen.
Bereidingstijd:
Deze lekkere quasadilla zet je op 15 minuten op tafel.
Een recept van Prinsessenboontjes geprobeerd? Laat het ons dan gerust weten. Wij zijn super benieuwd naar jullie kookkunsten. Reageren kan via Instagram onder het gemaakte recept of op onze website!
Comentarios