top of page

Spaghetti met krab en aspergebroccoli

Foto van schrijver: Joke & FélienJoke & Félien

Dit is een feest gerecht. Wij gebruikte krab uit blik, wat zeer handig en smaakvol was bij deze pasta. Zeker eens het proberen waard.



Ingrediënten:



Bereidingswijze:

  • Kook 200 ml kippenfond in met 1 el gezouten boter. Kruid met z+p.

  • Voeg na 10 minuten 3 el vissaus, 2 el witte wijnazijn, 1 el limoenrasp, 1 th bieslook en 1 tl peterselie toe.

  • Kook intussen de aspergebroccoli beetgaar en koel meteen af in ijswater. Snij nadien fijn.

  • Kook 500 g verse pasta beetgaar in goed wat zout en bouillon.

  • Rasp 50g Parmezaan.

  • Giet de pasta af, en doe met een beetje pastawater terug in de pan.

  • Voeg de saus toe.

  • Voeg de parmezaan toe.

  • Voeg de aspergebroccoli en het krabvlees toe.

  • Voeg een goeie scheut lekkere olijfolie toe.

  • Meng voorzichtig en warm terwijl op.

  • Dresseer met extra kruiden en extra parmezaan.

  • Smakelijk


Tips:

  • Alternatief voor de chilivlokken: wij eten vaak ansjovis in pikante olie als aperitiefhapje. Die olie houden wij een paar dagen bij, want die kan perfect gebruikt worden in een gerecht als dit.


Bereidingstijd:

Dit lekkers zet je op 20 minuten op tafel.

244 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Logo_prinsessenboon.png
Prinsessenboontjes on tour.png

Volg ons op
Instagram

  • Volg ons op Instagram

Volg ons op
Pinterest

  • Pinterest

Volg ons 
op Instagram

  • Volg ons op Instagram
MapHub.png

© 2023 by Prinsessenboontjes. Proudly created with Wix.com

bottom of page