Dit is een feest gerecht. Wij gebruikte krab uit blik, wat zeer handig en smaakvol was bij deze pasta. Zeker eens het proberen waard.
Ingrediënten:
Bereidingswijze:
Kook 200 ml kippenfond in met 1 el gezouten boter. Kruid met z+p.
Voeg na 10 minuten 3 el vissaus, 2 el witte wijnazijn, 1 el limoenrasp, 1 th bieslook en 1 tl peterselie toe.
Kook intussen de aspergebroccoli beetgaar en koel meteen af in ijswater. Snij nadien fijn.
Kook 500 g verse pasta beetgaar in goed wat zout en bouillon.
Rasp 50g Parmezaan.
Giet de pasta af, en doe met een beetje pastawater terug in de pan.
Voeg de saus toe.
Voeg de parmezaan toe.
Voeg de aspergebroccoli en het krabvlees toe.
Voeg een goeie scheut lekkere olijfolie toe.
Meng voorzichtig en warm terwijl op.
Dresseer met extra kruiden en extra parmezaan.
Smakelijk
Tips:
Alternatief voor de chilivlokken: wij eten vaak ansjovis in pikante olie als aperitiefhapje. Die olie houden wij een paar dagen bij, want die kan perfect gebruikt worden in een gerecht als dit.
Bereidingstijd:
Dit lekkers zet je op 20 minuten op tafel.
コメント