Deze heerlijke mini quiches met asperges zijn zo lekker. Een krokant deeg en een romige vulling met stukjes asperge. Elke hap is een explosie van smaak. En het crunchy stukje pancetta geeft een heerlijk zoute beet bij het geheel.
Ja een quiche is altijd een goed idee.
Ingrediënten:
Bereidingswijze:
Schil de meloen en snij door. Haal de pitten eruit en snij de meloen in plakken van 1,5 cm.
Hak een handjevol pistache noten.
Giet 1 grote burrata af.
Leg op elk plakje Parmaham een stukje meloen, een lepeltje burrata en een paar takjes rucola.
Rol strak op en leg op een mooi bordje.
Bestrooi met zout en peper.
Doe er een paar streepjes balsamico siroop over.
Bestrooi met de pistachenoten.
Geniet!
Variatie:
Deze hapjes zijn lekker met elke gedroogde ham.
Je kan ook mozzarella of roomkaas gebruiken. .
Mealprep / Bewaren
Je kan dit hapje een paar uur van tevoren maken.
Doe de balsamico en de nootjes er pas bij het serveren op.
Bereidingstijd:
Dit hapje met meloen en parmaham staat op 10 minuten op tafel.
Een recept van Prinsessenboontjes geprobeerd? Laat het ons dan gerust weten. Wij zijn super benieuwd naar jullie kookkunsten. Reageren kan via Instagram onder het gemaakte recept of op onze website!
Comments