top of page
  • Foto van schrijverJoke & Félien

Varkenswangen

Oh soms is het echt weer voor een dampend stoofpotje. Comfortfood, al is het maar omdat het hele huis zo lekker ruikt en je het perfect op voorhand kan maken. Of ineens voor 2 dagen.

Je kan nog extra (winter)groenten toevoegen.



Ingrediënten:















Bereidingswijze:

Tips:

  • Vraag vooral aan je slager of hij de varkenswangetjes wil ontvliezen. Anders krullen ze bij het bakken. En dat is een heel werkje.

  • We deden er last minute toch nog een lepel perenstroop bij. Die staat niet op de foto.

  • Varkenswangetjes, en vooral ook de saus en extra groenten, zijn overal lekker bij: met frietjes of kroketjes, met gratin, hutsepot, een boterham,…


Bereidingstijd:

Je kan dit gerecht op 15 minuten aan het sudderen krijgen. Nadien moet je nog wel 1.5 uur wachten tot het vlees lekker mals is.

62 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page